Σχεδιασμός & Παραγωγή Φωτιστικών

Η INTERLIGHT ΑΒΕΕ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής φωτιστικών. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των φωτιστικών γίνεται βάσει των Ευρωπαϊκών κανονισμών ΕΝ-60598-1, ΕΝ 60598-2-1. Η κατασκευή ενός συστήματος φωτισμού είναι μια απαιτητική διαδικασία. Στην αρχή κάθε κατασκευής, ομάδα μηχανικών που διαθέτουμε, σχεδιάζουν το φωτιστικό με τη χρήση ειδικών λογισμικών. Το σχέδιο αυτό μετατρέπεται σε τρισδιάστατη μορφή (3D) όπου στην φάση αυτή καθορίζονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, που σύμφωνα με την φιλοσοφία της εταιρείας χρησιμοποιούνται υλικά και διαδικασίες φιλικά προς το περιβάλλον. Κατόπιν το σχέδιο δίνεται στην γραμμή παραγωγής για την δημιουργία ενός δείγματος.
 

 

 

Σε τελικό στάδιο,  πραγματοποιoύνται μετρήσεις φωτομετρικών και ηλεκτρικών χαρακτηριστικών από πιστοποιημένα εργαστήρια. Μετά τη λήψη των επιθυμητών στοιχείων το φωτιστικό περνάει στην παραγωγή όπου με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας ολοκληρώνεται η κατασκευή του φωτιστικού.

 

 

 

 

Φωτισμός τεχνολογίας LED

 

Τα φωτιστικά της εταιρείας μας κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες οι οποίες ενδεικτικά συνοψίζονται παρακάτω:

  • Πηγές LED υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας ζωή από κορυφαίους οίκους όπως Citizen, Nichia, Philips 
  • Οπτικά συστήματα (φακοί, κάτοπτρα) που διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση φωτεινής ροής που παράγεται τελικά από το φωτιστικό
  • LED Drivers από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες όπως Tridonic , Osram , Meanwell, Sosen
  • Ψύχτρες καθαρού αλουμινίου που εξασφαλίζουν άριστη απαγωγή θερμότητας στα φωτιστικά και συμβάλλουν στη μέγιστη διάρκεια ζωής τους