Στρατηγική & Αποστολή

Στρατηγική

Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα, τα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η INTERLIGHT ABEE έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, ανάμεσα στις πιο σύγχρονες, δυναμικές και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και έχει κερδίσει το σεβασμό των ανταγωνιστών της. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους, αλλά και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εταιρείες καυσίμων κ.ά


 

Αποστολή

 

Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση στον τομέα του φωτισμού. Η παροχή λύσεων φωτισμού όπου η ενεργειακή απόδοση εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική είναι πάντοτε ο στόχος μας.

 

Συμμετοχή  σε διεθνείς Εκθέσεις

 

Η εταιρεία μας συμμετέχει τακτικά σε διεθνείς εκθέσεις, στην προσπάθειά της να προωθήσει τα προϊόντα της στις ξένες αγορές αλλά και να ενημερωθεί για την παγκόσμια εξέλιξη στην τεχνολογία του φωτισμού.