Ειδικές Κατασκευές - Μετατροπές σε LED

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του φωτισμού, η τεχνογνωσία αλλά και τα σύγχρονα μέσα παραγωγής που διαθέτουμε καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ειδικών κατασκευών. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής custom προϊόντων κατόπιν ζήτησης , με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε εφαρμογής ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Παρακάτω παρουσιάζονται ενδεικτικά κάποιες από τις ειδικές κατασκευές που έχουμε υλοποιήσει:

 

Φωτιστικό τύπου καμπάνα  με LED COB 35W και πλέγμα (εφαρμογή Bread Factory Χολαργός)

 

Προσαρμογή γραμμικού φωτιστικού LED σε ξύλινο καβούκι

 

Εφαρμογή στο πρατήριο ΕΤΕΚΑ Γρ.Λαμπράκη Κερατσίνι

 

Επίσης προσφέρουμε τη δυνατότητα μετατροπής φωτιστικών παλαιάς τεχνολογίας σε LED, όχι με την κοινή μέθοδο τοποθέτησης λαμπτήρων LED του εμπορίου που συνήθως δεν έχουν ικανοποιητική απόδοση, αλλά προσαρμόζοντας το φωτιστικό έτσι ώστε να λειτουργήσει με LED chip. Εφόσον λοιπόν είναι εφικτή μια τέτοια μετατροπή αφαιρείται από το εσωτερικό του φωτιστικού οτιδήποτε είναι περιττό (ντουί, κάτοπτρο κλπ) και τοποθετούνται η κατάλληλη ψύχτρα, το led, το τροφοδοτικό και ό,τι άλλο χρειαστεί για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία του. Κατόπιν ελέγχεται αν η φωτεινή απόδοσή του είναι η επιθυμητή και η ψύξη του επαρκής.

 

Ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα μετατροπών συμβατικών φωτιστικών σε LED που έχουν πραγματοποιηθεί από την εταιρεία μας:

 

Μετατροπή σποτ ράγας HQI 70W σε LED COB 30W

 

 

Μετατροπή χωνευτού HQI 150W σε LED COB 30W ασύμμετρης δέσμης 125x80°

 

Μετατροπή χωνευτού με λαμπτήρες φθορισμού 3x18W σε LED modules 3x9W 

 

Μετατροπή 3φωτου R111 σε LED COB 3X14W 45°

 

Μετατροπή καμπάνας HWL 250W σε LED COB 60W

 

Μετατροπή φωτιστικού στεγάστρου βενζινάδικου HQI 250W σε LED  COB 100W