Lighting Expressions 

Εταιρικό προφίλ

 

Η ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ INTERLIGHT A.B.E.E. είναι μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών ειδών, με παρουσία στο χώρο σχεδόν 60 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 25 έχει εξειδικευτεί στον επαγγελματικό  φωτισμό. Η παραγωγή μας είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτόνομη, με αποτέλεσμα αφενός την ποιοτική παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και προδιαγραφές, αφετέρου την ταχύτερη παράδοση προϊόντων.

Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή πρωτοποριακών φωτιστικών LED με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.


Στρατηγική


Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα, τα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ INTERLIGHT A.B.E.E. έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, ανάμεσα στις πιο σύγχρονες, δυναμικές και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και έχει κερδίσει το σεβασμό των ανταγωνιστών της. Συμμετέχουμε σε εγχώριες αλλά και διεθνείς εκθέσεις ενώ διαθέτουμε συνεργάτες σε μεγάλους οίκους του εξωτερικού, στην προσπάθειά μας να ενημερωθούμε για την παγκόσμια εξέλιξη στην αγορά και την τεχνολογία του φωτισμού. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγους, αλλά και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εταιρείες καυσίμων κ.ά

 

Αποστολή

Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση στον τομέα του φωτισμού. Η παροχή λύσεων φωτισμού όπου η ενεργειακή απόδοση εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική είναι πάντοτε ο στόχος της εταιρείας.

 

Σχεδιασμός & Παραγωγή Φωτιστικών

 

Η ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ INTERLIGHT A.B.E.E. διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής φωτιστικών ειδών. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των φωτιστικών γίνεται βάσει των Ευρωπαϊκών κανονισμών ΕΝ-60598-1, ΕΝ 60598-2-1.

Η κατασκευή ενός συστήματος  φωτισμού είναι μια απαιτητική διαδικασία. Στην αρχή κάθε κατασκευής, ομάδα ηλεκτρολόγων μηχανικών, που διαθέτουμε, σχεδιάζουν το φωτιστικό με την χρήση λογισμικών όπως το AutoCAD.


Το σχέδιο αυτό μετατρέπεται σε τρισδιάστατη μορφή (3D), όπου στην φάση αυτή καθορίζονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, που σύμφωνα με την φιλοσοφία της εταιρείας χρησιμοποιούνται υλικά και διαδικασίες φιλικά προς το περιβάλλον. Κατόπιν το σχέδιο δίνεται στην γραμμή παραγωγής για την δημιουργία ενός δείγματος. Στο δείγμα αυτό πραγματοποιούνται μετρήσεις φωτομετρικών και ηλεκτρικών χαρακτηριστικών από εξουσιοδοτημένα και εγκεκριμένα Ελληνικά εργαστήρια.

 

Μετά τη λήψη των επιθυμητών στοιχείων το φωτιστικό περνάει στην παραγωγή όπου με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας ολοκληρώνεται η κατασκευή του φωτιστικού.

 

Μελέτη Φωτισμού


Η ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ INTERLIGHT ABEE διαθέτει ειδικά καταρτισμένο προσωπικό για φωτοτεχνικές μελέτες έτσι ώστε σύμφωνα με το συνδυασμό σύγχρονων λογισμικών και κατάλληλων φωτιστικών να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε χώρο


Η σωστή μελέτη φωτισμού απαιτεί αξιοποίηση των διαγραμμάτων πολικής κατανομής της Φωτεινής Έντασης του φωτιστικού σώματος. Είναι μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα και κοπιαστική, η οποία όμως χάρη στη χρήση νέων τεχνολογιών, επιταχύνει και απλοποιεί σημαντικά την εκπόνηση μια μελέτης φωτισμού.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει εργαστήριο, όπου με την χρήση λογισμικών RELUX και DIALUX γίνεται πολύπλευρη ανάλυση του χώρου έτσι ώστε να δοθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο φωτορεαλισμός και οι απεικονίσεις φωτιστικών αποτελεσμάτων χρησιμοποιούνται για να την κατανόηση της μελέτης φωτισμού από τον πελάτη.

 

Ο μεγάλος αριθμός μελετών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την εταιρία μας είναι ζωντανό παράδειγμα της σωστής δουλειάς και της τεχνογνωσίας μας.

 

 

3D απεικόνιση με RELUX πραγματικό αποτέλεσμα